Είπε στο κουτάβι του να σταματήσει να γαβγίζει. Δείτε όμως ΤΙ του απάντησε και τον αποστόμωσε! « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Είπε στο κουτάβι του να σταματήσει να γαβγίζει. Δείτε όμως ΤΙ του απάντησε και τον αποστόμωσε!

Κατηγορία Αστεία στις   Ιανουαρίου 21, 2017  | 

Οι σκύλοι μοιράζονται πολλά κοινά με τους ανθρώπους και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Και οι δύο, άνθρωποι και σκυλιά, αγαπούν να τρώνε, να κοιμούνται, να χαλαρώνουν, να αγκαλιάζονται, να παίζουν, να διασκεδάζουν και ο κατάλογος συνεχίζεται… Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι το πόσο ομιλητικοί και φλύαροι μερικοί άνθρωποι και τα σκυλιά τους μπορούν να γίνουν!

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων έχουν κρατήσει κατά καιρούς ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα σκυλιά τους. Έτσι και αλλιώς, είναι ένα σημαντικό μέρος της οικογένειας τους. Μια έρευνα του AP-Petside από το 2008 διαπίστωσε ότι, το 67% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων ισχυρίζονται ότι κατανοούν τα ζώα τους όταν αυτά μουγγρίζουν και γρυλίζουν. Επιπλέον, εκτός των ερωτηθέντων, το 62% ανέφερε ότι όταν μιλούν στα ζώα τους φαίνεται να τους κατανοούν και να παίρνουν το μήνυμα.

Σε αυτό το σύντομο και γλυκό βίντεο, ένα Husky κουτάβι που ονομάζεται Sky λογομαχεί παιχνιδιάρικα με το φίλο της, Aaron Dissell που είναι μουσικός και καλλιτέχνης. Οι δυό τους, κάθονται άνετα σε έναν καναπέ. Όπως μπορείτε να δείτε η Sky, όπως και τα περισσότεροι Huskies, είναι πολύ φωνακλού και εξαιρετικά φιλική. Το ζευγάρι τσακώνεται για ανοησίες και φαίνεται ότι ο σκύλος προσπαθεί να επιβληθεί και να έχει την τελευταία λέξη. Ήταν σαν να του έλεγε ότι είναι το αφεντικό.

Ο ιδιοκτήτης της όμως δεν υποχώρησε από πρόκληση της Sky για κυριαρχία και στο τέλος το κουτάβι έκανε το πιο γλυκό πράγμα να τελειώσει αυτός ο καβγάς.

Η Sky σταμάτησε να μιλάει, βάζοντας το πόδι της στο στόμα της! Το αφεντικό της, ερμήνευσε την τολμηρή κίνηση με ανθρώπινους όρους –κάποιος βάζοντας το χέρι στο στόμα του σημαίνει ότι είπε κάτι χαζό ότι αμέσως το μετάνιωσε.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο και να προσπαθήστε να συμβαδίσετε με τη συνομιλία τους, αν μπορείτε!

ΠΗΓΗ