Το κατοικίδιο της ήταν ένας κροκόδειλος 70 ετών! (video) « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Το κατοικίδιο της ήταν ένας κροκόδειλος 70 ετών! (video)

Κατηγορία Παράξενα στις   Απριλίου 29, 2017  | 

Μπροστά σε έναν ασυνήθιστο ένοικο, έναν τεράστιο κροκόδειλο, βρέθηκαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν σε κατοικία στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Αφού κατέσβεσαν τη φωτιά και ολοκλήρωσαν την έρευνά τους, οι πυροσβέστες εντόπισαν, σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί στο πίσω μέρος της κατοικίας, ζωντανό τον Άλμπερτ, έναν κροκόδειλο μήκους τεσσάρων μέτρων και ηλικίας 70 ετών, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, που ζούσε ως κατοικίδιο στο σπίτι.

Η ιδιοκτήτρια του Άλμπερτ Έλεν Χαρίτος δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς και δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει τις αρχές για την ύπαρξη του κροκοδείλου. Ο πυροσβέστης Μπιλ Γκλίσον δήλωσε ότι η παρουσία του τεράστιου ερπετού αποτέλεσε πραγματική έκπληξη για τους διασώστες, αλλά δεν επηρέασε την όλη επιχείρηση. Ο Τομ Νίκολς, επικεφαλής της υπηρεσίας Πάρκων και Άγριων Ζώων της περιοχής, εξέτασε τον Άλμπερτ και δήλωσε ότι είναι σε «πολύ καλή κατάσταση» δεδομένης της καταστροφής που υπέστη το σπίτι.

Η Χαρίτος ζει στην περιοχή για περισσότερα από 40 χρόνια και κληρονόμησε τον κροκόδειλο – μαζί με τις απαραίτητες άδειες κατοχής – από τον πατέρα της Τζορτζ, που ήταν κυνηγός κροκοδείλων και βρήκε τον Άλμπερτ σε ένα κοντινό ποτάμι το 1958.


ΑΠΕ-ΜΠΕ