Πόσο στενή σχέση έχουν Τρύφων Σαμαράς και Νίκος Κοκλώνης; ΕΙΚΟΝΕΣ « Legemou

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Πόσο στενή σχέση έχουν Τρύφων Σαμαράς και Νίκος Κοκλώνης; ΕΙΚΟΝΕΣ

Κατηγορία IFTTT στις   Απριλίου 24, 2018  | 

Ο Τρύφων Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν συνέχεια μαζί. Τους έχουμε δει σε βραδινές εξόδους αλλά και ταξίδια. Για αυτή τη στενή σχέση με τον παρουσιαστή του Celebrity Travel μίλησε ο διάσημος κομμωτής.


Μπορεί ο Τρύφων Σαμαράς να βρέθηκε πολλές φορές στα τα ταξίδια του Celebrity Travel χωρίς όμως ποτέ να τον έχει καλέσει επίσημα στην εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά όμως θα βρεθεί ως καλεσμένος του φίλου του στο Βιετνάμ μαζί με την Χριστίνα Πολίτη. Πώς απέκτησαν όμως αυτή τη στενή σχέση οι δυο άντρες;


«Κάνουμε παρέα τα τελευταία 4 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ο Νίκος είναι απίστευτα δοτικός και θέλει να βοηθά τους φίλους του, με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι τύχη να έχεις φίλους υποστηρικτικούς και τόσο εκεί όσο ο Νίκος» ανέφερε ο Τρύφων Σαμαράς και πρόσθεσε για τη γνωριμία τους:


«Το αστείο είναι πως γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ εντελώς τυχαία: ήταν απόκριες, εκείνος ήταν με έναν φίλο του και εγώ με άλλη παρέα και του έκανα χιούμορ για τη μεταμφίεσή του –χωρίς να ξέρω ποιος είναι.


Στη συνέχεια με είχε καλέσει σε ένα μεγάλο πάρτι για την Airfast tickets. Όταν συστηθήκαμε επίσημα, εκείνος με το κοστούμι του, δεν έκανα ποτέ τη σύνδεση πως ήταν ο Νίκος που είχαμε γνωριστεί στο αποκριάτικο πάρτι, μέχρι που μου είπε ‘Μα δεν θυμάσαι; Έχουμε ήδη γνωριστεί’ και μου θύμισε το περιστατικό.


Ξαναβρεθήκαμε συμπτωματικά μετά από ένα μήνα, στο ίδιο μάλιστα κλαμπ, και από τότε αρχίσαμε να κάνουμε πιο στενή παρέα. Έτσι κολλήσαμε», κατέληξε ο διάσημος κομμωτής.



from STROUMFAKI.GR https://ift.tt/2qUp92M
via IFTTT